20 april Er is weer heel veel gebeurd sinds augustus. Een aantal katten hebben een fijn nieuw thuis gevonden en er zijn weer nieuwe nestjes. Er is zelfs een nestje in Belgie geboren, kijk hiervoor bij het nestje van Rolleke.

2013

11 augustus Mystery heeft 1 hele mooie dochter gekregen en Joy heeft 5 schitterende kittens gekregen. Joy en kittens zijn door Fa gadopteerd, zij is een prima vroedpoes en babyzit.

23 juni Beruscha heeft een nest van 7 puppies. Wat een verschil zeg een pup weegt 600gram dat is 7 keer  zo zwaar als een kitten. Heel erg leuk maar zo anders! Voorlopig zal ik erg veel tijd bezig zijn met al dit jonge spul in en rond het huis.

22 juni Hoera! Ziva is bevallen van het eerste nest Napoleons. 

13 juni Hermelien is bevallen van twee Non Standard Munchkins Mooi van kleur en beide langhaar.

25 April In Geldrop is Zeven bevallen van 4 kittens. Drie standard en een Nonstandard Munchkin.

31 maart Er is een tijd overheen gegaan en heel veel gebeurd. Eindelijk weer tijd om de website bij te werken. Kerst en ouden nieuw zijn voorbij, het weer wordt weer mooier, alle poezen zijn tegelijkertijd krols...
Zophie heeft 16 februari 2 kittens gekregen, deze katertjes hebben allebei korte pootjes en zijn nog te koop. We hebben nog 1 langharig munchkinpoesje te koop dat op 20 juli 2011 is geboren en we hebben nieuwe foto's gemaakt. Kijk maar.

2012

07 november  Er zijn nog 2 Munchkin poesjes van 14 weken te koop. En we zijn met Alice, Ziva, Hermelien , Joy en Kareltje naar show geweest. Een super weekend!

24-april alle kittens zijn inmiddels verkocht, we zijn met Alice, Fiona, Ziva en Kinny naar show geweest.

2011

01 november We zijn naar show geweest met Alice, Hermelien, Kareltje en Kizzy. De kittenfoto's zijn vernieuwd.

14 september De website is bijgewerkt, het menu is iets veranderd, de dieren die te koop zijn staan er duidelijk op, de katersite is bijgewerkt, kijk maar!

17 juli is de eerste dochter van Alice, Freya Fiona gedekt door een cinnamon Brits Korthaar kater.

08 juli Cimybelle heeft opnieuw kittens gekregen, nu is Zorro de vader.

04 juni Evita heeft haar eerste nestje gekregen

02 maart Cimybelle heeft 4 schitterende kittens gekregen.

29 januari Cimybelle is nu duidelijk zwanger. Ze verwacht begin maart haar eerste nestje. De vader is natuurlijk Milton.

27 januari Immogene is ook besproken en Tigger heeft bezoek gehad van hele lieve mensen. Het klikte en ze komen hem zaterdag ophalen. Ook Gytta heeft een plekje gevonden en is vrijdag opgehaald.

22 januari Jeetje, zo heb je 6 kittens te koop, zo zijn er 4 weg....Gino, Harley en Henry zijn gisteren en vandaag opgehaald door hun nieuwe baasjes. En Idefix is besproken. Ze hebben allemaal hele lieve mensen gevonden om bij te wonen, maar wat zal ik ze missen......

18 januari Iris en Esprit hebben in december een fijn nieuw thuis gevonden, en ook Katja en Luna zijn gesteriliseerd. Verslag van de Halloween show 2009.

16 januari Eindelijk de website bijgewerkt. Foto's van de kittens van Luna, Katja en Adora. Cimybelle is gedekt door Milton. We hebben een nieuw hondje en er zijn nog 2 kittens van Katja, nog 2 kittens van Luna en nog 2 kittens van Adora te koop.

2010

19 aug Nieuwe foto's van de kittens van Alice en het nestje van Luna is geboren.

Augustus 2009 De Noortjes Esprit en Iris zijn gesteriliseerd en zoeken een nieuw tehuis waar ze samen kunnen blijven. Munchkin kater Tigger is ook gecastreerd en zindelijk geworden, ook hij wil graag een baasje voor zich alleen.

24 mei De kittens van Alice en Milton zijn geboren. Kijk bij Kittens naar de eerste foto's!

13 mei De pagina's van de Noortjes is bijgewerkt met foto's

12 mei Alice wordt heel dik. Het hoofdstuk Shows is bijgewerkt. Hier een verslag van onze  kattenshows en bij Paarden de laatste wedstrijd met Fellow.

14 april Alice is duidelijk aan het veranderen, ze bedelt verschrikkelijk om kaas, haar buikje groeit en ze heeft al roze tepeltjes, allemaal tekenen dat ze echt zwanger is.

21 maart Alice is gedekt door Milton.

29 januari Adora is moeder geworden van 1 mooie dochter.

2009

24 december Katja is bevallen van wel 7 kittens!

10 september Iris is bevallen van 2 mooie kittens.

30 juli Iris is gedekt door Change van cattery Rinigé, de 2de week van september verwacht zij haar kittens. En 2 nieuwe foto's bij hengsten.

2 juli Een aantal nieuwe foto's geplaatst bij hengsten (van Fellow en Oliver samen), van de nieuwe katerren (bij foto's) en het eerste verhaaltje (met foto's) bij wedstrijden (paarden). Onze Fellow heeft zijn eerste puntjes gehaald met een dressuurwedstrijd en wij zijn beretrots op hem!

12 april Een paar nieuwe foto's van Oliver geplaatst. Ondanks dat hij zo vreselijk leuk is heb ik helaas niet de tijd om 3 paarden goed te rijden. Dus Oliver staat weer te koop.
Iris is gelukkig snel opgeknapt. Ze is wel erg aanhankelijk en zoekt steun, zeker in het begin miste ze haar zoontje heel erg.

3 april Iris is op 1 april bevallen van een prachtige zoon. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en is de kleine man op 2 april een sterretje aan de hemel geworden...

1 april Wat kleine verbeteringen gemaakt als schrijffoutjes weggehaald. Nieuwe foto's van onze ren (zie foto's) en de eerste foto's van onze nieuwe viervoeters bij Munchkins.
En natuurlijk vreselijk spannend, want onze Iris kan elk moment bevallen!

13 februari De website is online!

2008