Kittens van Queen of Joy en Kareltje
Onze mooie Joy heeft de boel goed in de war gebracht. Op 30-07 2012 heeft ze zonder mijn medeweten maar met hulp van Fantasy 4 kittens ter wereld gebracht. Ik was net op tijd om de vijfde geboorte op film vast te leggen. De beide dames zorgen voor deze 5 kittens. Ze was eigenlijk ook pas op 02-08-2012 uitgerekend en daardoor was ik verrast.
Ze heeft 3 schitterende witte katers gegeven met lange pootjes. Waarvan er n vlekjes heeft op zijn kopje. De andere twee kan ik moeilijk uit elkaar houden want Tante Fa is heel goed in poetsen. De nagellak blijft nog geen dag zitten!
De twee poesjes zijn lapjes en zijn daardoor goed uit elkaar te houden. Deze twee meisjes hebben de korte pootjes van pappa geerfd. De kittens zijn allemaal korthaar.
 
De kittens zijn al weer groot geworden. Het donkerste lapje is Avalon genoemd en blijft als nieuw fokpoesje, Het lichte lapje heet Alysa en is met Xanti mee naar Belgie verhuisd, het katertje met de blauwe ogen is samen met mama Joy bij hele lieve mensen gaan wonen en Albertje en Abeltje zijn nog te koop. Ze hebben mooie goudgele ogen gekregen, een spierwit vachtje (als ze niet in de tuin hebben gerold) en liggen erg graag op schoot. Helaas doen ze altijd alsof ze vreselijk schuw zijn zodra er bezoek is en zo verkopen zij zichzelf niet. Zodra de visite weg is komen ze weer op schoot, krant of labtop zitten en kijken me stralen aan van Zo, wij blijven lekker hier.... Wie kijkt hier doorheen?
 
.

 

Terug naar Kittens