De kittens van Zeven en Chico

Op 25-04-2012 heeft Zeven haar eerste nestje gekregen. Keurig op de uitgerekende datum begon ze s' morgens vroeg. Na drie kittens, alle drie standaard Munchkins leek ze rond koffietijd klaar te zijn. twee uur in de middag ging ik controleren of alles goed was, toen had ze opnieuw hevige weeŽn en is een 4e, niet standaard Munchkin katertje geboren.

Het eerste kitten is een meisje met inmiddels pikzwart lang haar. Haar naam is Venco. De drie katertjes zijn spierwit geboren, maar zijn inmiddels bijgekleurd. De vader Chico, van ragdollcattery Chat du Jour, is een sealpoint /white kater en van hem hebben ze het point gen geŽrfd. Het tweede kitten is een katertje en heet Valentijn. Hij heeft inmiddels rode oortjes en een rode staart. De ander twee katertjes, Valerio en Vladimir zijn allebei sealpoint and white. Valerio is een Munchkin katertje met lang haar. Vladimir is kortharig en heeft normale cq. lange pootjes.

De jongens ravotten regelmatig, ook Venco doet daar graag aan mee. Tijdens het spelen willen Dinky Toy en Fiona graag mee doen. Mamma Zeven let dan wel goed op of die volwassenen haar kinderen geen pijn doen.
Ook spelen ze met touwtjes, ballen en muizen kijk maar op de foto's.

Valerio is inmiddels verhuisd naar Sander en heet nu Bandit. Hij speelt gezellig met zijn stiefbroer Smokey (Maine Coon) De andere kittens zijn nog beschikbaar en mogen al verhuizen. Prijs op aanvraag.

Inmiddels zijn de kittens al bijna een jaar, Venco is heel erg mooi geworden, pikzwart met lange haren, en Vlidimir is een lieve speelse bengel die inmiddels al is gecastreerd. Ze zijn allebei nog te koop.

.

Eerste dag

 

Terug naar Kittens