Kittens die te koop zijn

Wij hebben regelmatig kittens te koop.  "Echte" Standard Munchkins en Non-standard Munchkins, dit zijn hun broertjes en zusjes die lange pootjes hebben gekregen.

De "echte" Munchkins worden niet zo veel geboren en zijn daardoor ook vrij duur, hun prijzen zijn op aanvraag. De Non-standards (dus net zo lief als de echte Munchkins, maar met lange pootjes) kosten tussen de  € 200,- en € 300,- afhankelijk van vacht, kleur en stamboom. Voor al onze kittens geldt dat ze pas weg mogen  als ze 13 weken oud zijn. Ze zijn dan 2x ingeŽnt, ontwormd en gechipt.

Naast de kittens op de kittenpagina's zijn de volgende lieverds beschikbaar:

 

Unique (16-02-2012)

Unique is een stuk brutaler dan zijn broer. Hij is dol op tenen jaagt hier graag op. Ook hij is kortharig.
Hij kan erg zijn best doen om aandacht te krijgen en begint al te spinnen als je tegen hem praat.

Hij is tegelijkertijd met zijn broer gecastreerd. Hij vind het  erg gezellig als er bezoek komt. Er zijn nooit handen genoeg om alle katten te aaien.

Er zit op dit moment een optie op Unique tot half mei 2013.

 

Oudere poezen en ex-katers die een nieuw huis zoeken

We fokken met onze poezen en katers een aantal nestjes en daarna mogen deze dieren naar een nieuw tehuis als iemand verliefd op ze wordt. Zo kunnen wij een goede, gevarieerde stamboomlijn opbouwen waar we later mee naar show kunnen en deze dieren zijn dan nog jong genoeg om zich helemaal aan te passen aan hun nieuwe familie. Deze dieren gaan gecastreerd en volledig ingeŽnt en gechipt naar hun nieuwe huizen. Omdat dit fokdieren zijn, kunt u zeker zijn van hun goede gezondheid. Ze zijn ook bijna allemaal getest op de afwezigheid van erfelijke hart- en nierafwijkingen en geselecteerd op hun lieve karakters, dus bijna een garantie voor een goede huisgenoot waar u veel plezier aan zult beleven. Dus als u een nieuwe liefde zoekt, maar geen kitten meer, kom dan eens kijken.

Alle dieren die hier stonden hebben super fijne nieuwe huizen gevonden.

 Wel zijn er nog een paar wat oudere kittens te koop

Venco en Vladimir zijn ook nog te koop, ze hoeven niet per se samen te blijven.

Abeltje en Albertje zijn 2 spierwitte broertjes met geel/gouden ogen. Ze zijn vreselijk lief, heel erg knuffelig, zijn heel graag bij je en bemoeien zich met alles totdat.....de visite binnenkomt. Dan zijn ze ineens verdwenen. Wie kijkt hier doorheen?

Dit is Vladimir, hij heeft lange pootjes.